Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Έναρξη Λειτουργίας Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Πλατανιά





O Δήμος Πλατανιά και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πλατανιά.  Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων. Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8  και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Κατά την πρώτη εκπαιδευτική περίοδο Ιουνίου-Ιουλίου 2013, στο Κ.Δ.Β.Μ  του Δήμου Πλατανιά θα δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα εκπαίδευσης Ενηλίκων:
1) Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1)-25 ώρες (Δ.Δ Βουκολιών-Βουκολιές)
2) Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2)-25 ώρες (Δ.Δ Μουσούρων-Αλικιανός)
3) Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2)-25 ώρες (Δ.Δ Κολυμβαρίου-Κολυμπάρι)
4) Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή-25 ώρες (Δ.Δ Πλατανιά-Πλατανιάς)

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης και παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ  ενώ με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στους εκπαιδευόμενους θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να απευθυνθείτε στo Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πλατανιά, Δημαρχείο Πλατανιά, Γεράνι Χανίων, τις εξής ημέρες και ώρες:
Δευτέρα 9.00πμ-12.00μμ, Τρίτη 12.00μμ-15.00μμ, Πέμπτη 12.00μμ-15.00μμ.
Πληροφορίες:
Παιζάκης Παναγιώτης-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Κ.Δ.Β.Μ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Τηλ.6977528019
Στρατινάκη Μαρία      -ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ  Κ.Δ.Β.Μ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
THΛ 2821083978
Email:     kdvm.platania@gmail.com

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η φωτοτυπία του Δελτίου Ταυτότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν  την αίτηση και από την ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Πλατανιά: www.platanias.gr --> Ενημέρωση --> Δια Βίου Μάθηση -ΚΔΒΜ --> Έντυπο Αίτησης Εκπαιδευομένων Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Πλατανιά

Αιτήσεις θα γίνονται καθημερινά δεκτές και στα Δημοτικά Καταστήματα του Καλλικρατικού Δήμου Πλατανιά ( Κολυμπάρι,  Βουκολιές, Αλικιανός ). 

Δηλώσεις συμμετοχής από Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας 


Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.